Πατάκια – ποδόμακτρα με το λογότυπο σας! Επικοινωνία, Αισθητική, Καθαριότητα, Ασφάλεια

Χαλάκια Mymat: Επικοινωνία, Αισθητική, Καθαριότητα, Ασφάλεια

«Η μαγική συνταγή που έχουν ανακαλύψει οι επιτυχημένες επιχειρήσεις είναι να αντιμετωπίζουν τους πελάτες σαν καλεσμένους και τους υπαλλήλους ως ανθρώπους» (Tom Peters).

Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο πρώτο κομμάτι. Πως; Μέσω:
Διαρκούς Επικοινωνίας: Η συνεχής και συνεπής επικοινωνία της επιχείρησης με το κοινό της είναι εξαιρετικά σημαντική στις μέρες μας. Το χαλάκι εισόδου Mymat που θα φέρει τυπωμένο το λογότυπό σας υπενθυμίζει το όνομα της επιχείρησης ή της μάρκας σας στους υπάρχοντες πελάτες, αλλά και τα γνωστοποιεί σε νέους υποψήφιους πελάτες καθημερινά. Και μάλιστα, το επιτυγχάνει με ιδιαίτερα οικονομικό τρόπο – από μόλις 59 € για μια διάσταση πχ 60 χ 90 cm!

Αυξημένης Αισθητικής: Το χαλάκι εισόδου Mymat με το λογότυπό σας θα διακοσμήσει όμορφα την πρόσοψη του καταστήματός σας και θα αναβαθμίσει τη συνολική αισθητική της επιχείρησης. Η εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης μέσα από 44 διαθέσιμα χρώματα υπόσχεται ότι το χαλάκι θα συνδυαστεί άψογα με τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία και ότι θα αντέξει στο χρόνο, καθώς προσφέρεται 2 χρόνια εγγύηση. Μερικοί πελάτες μας το έχουν 10 χρόνια!

Περισσότερης Καθαριότητας: Κρατήστε το νερό και την βρωμιά εκτός της επιχείρησής σας. Το χαλάκι Mymat έχει μεγάλη απορροφητικότητα σε νερό (3 – 4 λίτρα ανά τ.μ.), σκόνη, μικρόβια και άλλες ανεπιθύμητες ουσίες, ενώ πλένεται εύκολα με ελαφρύ απορρυπαντικό στους 40 βαθμούς Κελσίου, ή με ατμό. Έτσι, ο χώρος σας διατηρείται περισσότερο καθαρός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ακριβώς όπως αρμόζει σε καλεσμένους!

Ενισχυμένης Ασφάλειας: Η υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας αποτελεί υποχρέωση των επιχειρήσεων, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους πελάτες (Ν.3850/2010). Τα ποδόμακτρα Mymat θα περιορίσουν τα γλιστρήματα και τα ατυχήματα στους χώρους της επιχείρησης, προβάλλοντας με τον τρόπο αυτό την εικόνα μιας πιο υπεύθυνης επιχείρησης που προλαμβάνει ανεπιθύμητα περιστατικά τραυματισμών και μεριμνά για την ασφάλεια όσων εισέρχονται σε αυτήν!

Στην Mymat πιστεύουμε ότι μπορούμε να συμβάλλουμε στη δημιουργική και ποιοτική επικοινωνία της επιχείρησής σας με τους πελάτες της, υπάρχοντες και δυνητικούς. Επικοινωνήστε μαζί μας στo 2392071760 για να σχεδιάσουμε το δικό σας εξειδικευμένο χαλάκι που θα προβάλλει την εταιρία σας και θα ομορφύνει τον χώρο σας για πολύ καιρό κρατώντας τον και καθαρό!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.