Περιποίηση

Περιποίηση και καθαρισμός για τα πατάκια λογότυπου & διαφήμισης

Για την καλή εμφάνιση και σωστή λειτουργία της συλλογής σκόνης και βρωμιάς, τα πατάκια πρέπει να καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Καθημερινή καθαριότητα : Η καθημερινή καθαριότητα πρέπει να γίνεται με ηλεκτρική σκούπα. Η ηλεκτρική σκούπα με το βούρτσισμα απορροφά τη σκόνη και τη βρωμιά που κάθεται στο πατάκι, στους ενδιάμεσους χώρους στην τρίχα. Να γνωρίζεται ότι η σκούπα απορροφά συνήθως 10 % της συνολικής βρωμιάς και σκόνης και γι’ αυτό απαιτείται και η περιοδική καθαριότητα.

Περιοδική καθαριότητα : Η περιοδική καθαριότητα πρέπει να πραγματοποιείται με νερό και υγρό καθαρισμού για χαλιά. Η βρωμιά ανάμεσα στην τρίχα διαλύεται και με την πίεση του νερού φεύγει από το πατάκι. Για να μην μείνουν υπόλοιπα υγρού καθαρισμού στο πατάκι, ξεπλύνατε το καλά και με άφθονο νερό. Αυτή η διαδικασία να την επαναλαμβάνεται τακτικά. Μην περιμένετε το πατάκι σας να βρωμίσει για να το καθαρίσετε.

Πλύσιμο σε πλυντήριο : Την εντολή καθαρισμού για το πατάκι σας αναλαμβάνουν με ευχαρίστηση οι συνεργάτες μας.

Για κάθε σημείο που θα χρησιμοποιείτε πατάκι πρέπει να έχετε δύο. Το ένα είναι στην διαδικασία καθαρισμού και το άλλο στο σημείο που το χρησιμοποιείτε. Η τεχνολογία εκτύπωσης και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για τα πατάκια είναι η πιο προηγμένη στην Ευρώπη. Γι αυτό το λόγο πρέπει να ακολουθηθούν ορισμένοι βασικοί κανόνες στην περιποίηση και τον καθαρισμό.

  • Το πατάκι πλένεται τακτικά ( κάθε εβδομάδα ή κάθε 14 ημέρες )
  • Η θερμοκρασία στο πλύσιμο δεν πρέπει να είναι πάνω από 40ο C
  • Χρησιμοποιείτε μόνο υγρό καθαρισμού για χαλιά
  • Το στέγνωμα μπορεί να γίνει και σε θάλαμο με ανώτατη θερμοκρασία τους 70-80ο C
  • Αποθηκεύστε το ρολαρισμένο
  • Τσακίσματα και τσαλακώματα πρέπει να αποφεύγονται

 

Παρακαλώ προσέξτε ! Μόνο ένα καθαρό και περιποιημένο πατάκι κάνει καλή εντύπωση στους πελάτες και τους επισκέπτες σας.